Ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής, Στέλιος Κουδουνάρης, παρουσίασε την capsule collection του, “Freedom”, με ένα δυναμικό fashion act στο μοναδικό event της premium Cîroc Vodka, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, στο Eleon Loft, και στόχο είχε να την ξανασυστήσει στο κοινό της. Πηγή έμπνευσης για την λαμπερή συλλογή του, η νεοαποκτηθείσα ελευθερία της post-covid εποχής, όπου οι μέρες και οι νύχτες μας τροφοδοτούνται από το ξύπνημα της επιθυμίας να φλερτάρουμε και να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο. Οι elegant δημιουργίες του, αποτέλεσαν ύμνο στο celebration πνεύμα του brand και κινήθηκαν μέσα στον χώρο σε ένα εναλλακτικό catwalk.

Πέρα από το special fashion act του Στέλιου Κουδουνάρη, τo “high-energy” event της Cîroc ολοκλήρωσαν το μουσικοχορευτικό θέαμα του χρυσού κοριτσιού της ελληνικής δισκογραφίας, Josephine Wendel, και τα celebration beats του Dj Pitsi. O κυρίως χώρος του event, ήταν ένα δυναμικό statement για τον μοντέρνο και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του brand με το μπλε και το λευκό να επικρατούν και τον εμβληματικό κύκλο της Cîroc σε πρώτο πλάνο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα tasting experience και να δοκιμάσουν τρία Cîroc signature serves που αναδεικνύουν τον μοναδικό χαρακτήρα και την ξεχωριστή γεύση της Cîroc: Cîroc on the rocks, Cîroc & Tonic και δροσιστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry, πορτοκάλι και sparkling wine.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below