Η νέα σειρά Hardcore Denim της G-star RAW εστιάζει για φέτος στις γαλάζιες αποχρώσεις και στα ελαφριά υφάσματα. Οι νέες προσθήκες είναι τα ψηλοκάβαλα jeans για τους άντρες και τα 3D sculpted σχέδια τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Το σχέδιο ειδικά για τις γυναίκες γίνεται μεγαλύτερο και κάποιες φορές oversized αλλά με το σωστό cut για το γυναικείο σώμα. Είναι αρκετά αξιοσημείωτο ότι πολλά items της συλλογής έχουν λάβει πιστοποίηση gold level από το Cradle to Cradle™ Product Innovation Institute.

SS21 highlights Women


Το Kate Boyfriend είναι ένα κλασικό best seller σχέδιο σε straight fit. Κυκλοφορεί σε μπλε και λευκό print.

 


Το Deck Ultra High Wide Leg είναι εμπνευσμένο από τους ναύτες που είχαν την ανάγκη να κινούνται ελεύθερα  με άνεση πάνω στο κατάστρωμα. Αυτό το ψηλοκάβαλο jean έχει ως χαρακτηριστικό το τελείωμά του σε καμπάνα και μπλε print.

 


C-Staq 3D Boyfriend Αυτή η συλλογή διαθέτει επίσης μία νέα εκδοχή του κλασικού C-Staq με 100% ανακυκλώσιμο ύφασμα πλέον, επιτρέποντας την ατελείωτη μετενσάρκωση των jeans και φέρνοντας ως αποτέλεσμα μια πιστοποίηση gold level από το Cradle to Cradle™ Product Innovation Institute, το κορυφαίο ινστιτούτο κυκλικού σχεδιασμού που εφαρμόζει την πιο αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης στον κόσμο. Σε αυτή τη συλλογή, το C-Staq έρχεται σε μια crop έκδοση με χαρακτηριστικό boyfriend fit.

 

SS21 highlights Men


Το Straight Tapered είναι ένα κλασικό κομμάτι σε ίσια εφαρμοστή γραμμή και «ξεβαμμένο» τμήμα στο πάνω μέρος.


Το D-Staq 3D Slim είναι ένα slim fit jean σε σκούρο μπλε print.

 


Το Scutar 3D Slim Tapered είναι ένα blueprint για άντρες. Είναι μία διαφορετική εκδοχή του γνωστού G-Star Citishield Jeans, εμπνευσμένο από τα motor cycle pants με ξεθωριασμένο look και ενίσχυση στα γόνατα.

 

G-Star RAW

Από το 1980, η  G-star RAW παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της “Just the Product”. Με αυτή την αφοσίωση στην ποιότητα και την εξέλιξη, το brand αντιπροσωπεύει την πρωτοπορία στη denim βιομηχανία, παράγοντας πρωτοποριακά στυλ για τα standards της βιομηχανίας. Η καινοτομία και η βιωσιμότητα αποτελούν τον πυρήνα του DNA της  G-star RAW και το brand δεσμεύεται να ακολουθήσει βιώσιμες λύσεις για το μέλλον της μόδας.

Cradle to Cradle Product Innovation institute

Το Cradle to Cradle Products Innovation Institute είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος έχει ως αποστολή να μετατρέψει την παραγωγή σε μια θετική δύναμη για τους ανθρώπους, την οικονομία και τον πλανήτη. Διαχειρίζεται το πρόγραμμα πιστοποιημένων προϊόντων Cradle to Cradle ένα σύστημα καθοδήγησης για την αξιολόγηση και τη συνεχή βελτίωση προϊόντων που βασίζονται σε πέντε χαρακτηριστικά βιωσιμότητας: υλική υγεία, επαναχρησιμοποίηση υλικών, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, διαχείριση νερού και κοινωνική δικαιοσύνη. Το Ινστιτούτο διαχειρίζεται την πιο αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης στον κόσμο όσον αφορά τον κυκλικό σχεδιασμό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below