Οι πλατφόρμες – οι οποίες έρχονται και φεύγουν από τη μόδα ανα τις σεζόν – φαίνεται να κατευθύνονται προς άλλη μια μεγάλη επιστροφή, και αν αυτό σας γεμίζει με τρόμο, αφήστε τη Sienna Miller να σας αλλάξει γνώμη. Η πάντα κομψή βρετανίδα ηθοποιός βρισκόταν στο Deauville American Film Festival χθες και απέδειξε γιατί ένα ζευγάρι platform sandals πρέπει να είναι το επόμενο κομμάτι στο οποίο θα επενδύσετε.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο φεστιβάλ φορώντας ένα αμάνικο τοπ με ζιβάγκο σε συνδυασμό με μια πλισέ λευκή φούστα, ένα χαλαρό bun στα μαλλιά, ασημένιους κρίκους κι ένα ζευγάρι cat-eye γυαλιά ηλίου. Ολοκλήρωσε το απλό λουκ με ένα ζευγάρι μαύρα platform sandals με λευκές και κόκκινες λεπτομέρειες από την Gucci.

Kι ενώ ένα πέδιλο με λουράκια ή ένα mule θα έκαναν το σύνολο πιο βραδινό, οι πλατφόρμες που επέλεξε η Miller έδειχναν κομψές αλλά όχι υπερβολικά επίσημες για την περίσταση. Το καλύτερο άλλωστε στοιχείο των platform sandals είναι o casual χαρακτήρας τους. Για να μην αναφέουμε το γεγονός ότι είναι άνετες και προσθέτουν πολύ έξτρα ύψος.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below