Παρά την κοινωνική αποστασιοποίηση, φαίνεται να υπάρχει μια τάση στη σφαίρα των influencers η οποία κλιμακώνεται στην απομόνωση. Κάνοντας ένα scroll down στο Instagram γίνεται πολύ ξεκάθαρο ότι ανάμεσα στα banana bread και τις throwback φωτογραφίες διακοπών, τα αθλητικά παπούτσια New Balance είναι παντού. Φαίνεται λοιπόν ότι εν μέσω καραντίνας, απορρίπτουμε όλες τις άλλες επιλογές υποδημάτων – εκτός από τις παντόφλες μας – υπέρ των άνετων sneakers.

Το αστείο είναι ότι αυτά τα παπούτσια, ειδικά τα στυλ 990 v5s και 991s της New Balance σε γκρι χρώμα είχαν άλλη μια μεγάλη στιγμή στη μόδα το 2019 οπότε σε αυτή τη φάση θα έπρεπε μάλλον να αρχίζουν να χάνουν τη δημοτικότητά τους.  Γιατί όμως συμβαίνει το αντίθετο;

Ως “anti-it” παπούτσια, η απλότητα και η προσβασιμότητα των New Balance τα καθιστούν μια αβίαστη επιλογή στην εύθραυστης κατάσταση που βρισκόμαστε. Τα New Balance είναι ήσυχα, αλλά άνετα. Λιτά, αλλά λειτουργικά. Δεν είναι πολύ chunky ούτε πολύ λεπτά στο σχεδιασμό τους, οπότε παρέχουν την τέλεια ισορροπία στο loungewear: Tα New Balance δείχνουν αναμφισβήτητα καλύτερα με φόρμες από οποιοδήποτε άλλα sneakers. Αυτά είναι άλλωστε τα χαρακτηριστικά που απαιτούμε από τις στυλιστικές επιλογές μας αυτή την περίοδο. Τα παπούτσια αυτά έχουν τόσο νόημα, που θα συγχωρήσουμε ακόμη και τις influencers που δεν θέλουν να τα βγάζουν ούτε όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους.

View this post on Instagram

Coffee break🌞

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

View this post on Instagram

Staying cozy in @jbrandjeans #inmyjbrand 🖤

A post shared by Stephanie Arant (@shhtephs) on

https://www.instagram.com/p/B9zHgG-pRwX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

View this post on Instagram

Headed home ✈️🐾

A post shared by Marie von Behrens (@mvb) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below