Οι λάτρεις του Sex and the City περιμένουν με ανυπομονησία την επερχόμενη επιστροφή του η οποία θα πραγματοποιηθεί στο HBO Max κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά. Η Samantha θα λείπει από την τετράδα, αλλά η Carrie, η Charlotte και η Miranda θα είναι εκεί – και από ό,τι φαίνεται η Parker κάνει ήδη από νωρίς την προετοιμασία για να επαναλάβει τον ρόλο της ως Carrie Bradshaw. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ηθοποιός εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη λανσάροντας μια τολμηρή εμφάνιση που θύμισε πολύ το κομψό alter ego της.

Όταν περιγράφει κανείς το στυλ της Carrie, η λέξη πειραματισμός έρχεται στο μυαλό: Είχε πάντα μια τάση για ασυνήθιστους συνδυασμούς, και η τελευταία της εμφανιση αποτύπωνε ακριβώς αυτό το πνεύμα.

@splashnews.com

Η SJP φορουσε ένα ζευγάρι φωτεινές κόκκινες γόβες σε συνδυασμό με ροζ κάλτσες έως το γόνατο με το μονόγραμμα της Gucci. Οι κάλτσες της ήταν αυτές που τράβηξαν αμέσως το βλέμμα αλλά και το υπόλοιπο σύνολο της ήταν εξίσου εκκεντρικό: ένα λουλουδένιο φόρεμα (με δαντέλα) πάνω από ένα  tie-dye πουκάμισο. Αυτές οι αντιθέσεις χαρακτηρίζουν ακριβώς το στυλ της Carrie – όπως και το κομψό καμηλό παλτό με το οποίο συμπλήρωσε την εμφάνιση.

Η  Sarah Jessica φαίνεται πως αρχίζει να μπαίνει και πάλι λοιπόν στο χαρακτήρα της  Carrie και αν ισχύει όντως αυτό, η επιστροφή της στην τηλεόραση θα είναι και πάλι μια κομψή υπόθεση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below