Η Amal Clooney και ο σύζυγός της George Clooney πέρασαν ένα πολυάσχολο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, μια αστική απόδραση που συνέπεσε με την παγκόσμια κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας του ηθοποιού, Journey to Paradise, στις αίθουσες.  Όπως συνέβη σε άλλες προηγούμενες περιπτώσεις, η βαλίτσα της ακτιβίστριας και δικηγόρου με εξειδίκευση στο διεθνές δίκαιο, ήταν σχεδόν μια πλήρης γκαρνταρόμπα με όλες τις τάσεις της εποχής. Μέσα σε μόλις 24 ώρες, η Amal Clooney εντοπίστηκε με τρεις άψογες εποχιακές εμφανίσεις που μπορούν να μας εμπνεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Aρχικά η Αmal έκανε μια τέλεια εμφάνιση, ιδανική για ένα φθινοπωρινό απόγευμα. Ενα εκρού ριμπ ασύμμετρο μίντι φόρεμα με ψηλό λαιμό από την Stella McCartney, και μια λευκή τσάντα της ίδιας σχεδιάστριας με χρυσές αλυσίδες. Το λουκ συμπληρώθηκε από ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες μπότες από τον Christian Louboutin.

SplashNews.com

Το βράδυ το ζευγάρι πήγε για δείπνο στο αγαπημένο νεοϋορκέζικο εστιατόριο των διασήμων, το ιταλικό Locanda Verde. Κατά την άφιξή τους, η Amal Clooney εθεάθη με ένα μικρό μαύρο φόρεμα με παγιέτες από τον Elie Saab και μυτερές χιαστί γόβες σε μαύρο και χρυσό από τον Balmain.

SplashNews.com

Την επόμενη μέρα για να παρευρεθεί στο 2022 History Talks στην Ουάσινγκτον Washington φόρεσε μια αμάνικη ολόσωμη κόκκινη φόρμα από δαντέλα με την υπογραφή του Elie Saab. Για να ολοκληρώσει την εφάνιση επέλεξε ένα ζευγάρι λαμπερές χρυσαφί γόβες.

Getty Images for History

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below