Μερικά ζευγάρια ποζάρουν στο Instagram. Άλλα τελειοποιούν την τέχνη των των παπαρατσικών φωτογραφιών στον περίπατό τους και ο Ben Affleck με την Ana de Armas εμπίπτουν σταθερά στην δεύτερη κατηγορία. Από τότε που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Μάρτιο, το ζευγάρι μετέτρεψε την καθημερινή βόλτα με τα σκυλιά τους σε φωτογράφιση. Ο Affleck τείνει να διατηρεί τα πράγματα απλά σε τζιν και T-shirts, αλλά η de Armas δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς τουλάχιστον ένα ιδιαίτερο κομμάτι. Η πιο πρόσφατη απόδειξη; Χθες στο Λος Άντζελες φορούσε τα Ava Flats από το brand, The Row των αδερφών Olsen.

Splash News

Tα μαύρα Mary-Janes αναβάθμισαν το tie-dye μπλουζάκι και το skinny τζιν της και ήταν μια λιγότερο αναμενόμενη επιλογή στα παπούτσια για περπάτημα με μινιμαλιστική αίσθηση.

Τα sneakers και τα άνετα σανδάλια έχουν γίνει η πρώτη επιλογή κατά τη διάρκεια της κοινωνικής απομόνωσης, αλλά τα Mary-Janes προσφέρουν μια παιχνιδιάρικη εναλλακτική λύση στα τυπικά υποδήματα. Η εμφάνιση της De Armas δείχνει πόσο καλά συνδυάζονται τα ευέλικτα φλατ παπούτσια με με ένα  casual σύνολο, αλλά θα ταίριαζαν εξίσου καλά και με μια λιγότερο πρόχειρη εμφάνιση. Και είναι ξεκάθαρα ένα από τα αγαπημένα παπούτσια της ηθοποιού: τα έχει συνδυάσει με πολλά και διαφορετικά σύνολα στο παρελθόν με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είναι πιθανό να τα δούμε ξανά σε μια άλλη βόλτα της με τον Affleck και σίγουρα θα δώσουν την τέλεια τελική πινελιά σε ό, τι και αν φοράει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below