Στο πνεύμα της εποχής, η Tod’s προτείνει μια νέα, τολμηρή εκδοχή της Di Bag, του πιο εμβληματικού στυλ τσάντας του οίκου, για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023. Πάντα με την επιτομή της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, του άψογου γούστου και της αξιοζήλευτης ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε προϊόν Tod’s, η original Di Bag πρωτοπαρουσιάστηκε τη δεκαετία του ’90 και έγινε αμέσως επιτυχία στους κύκλους των celebrities: η πριγκίπισσα Diana, η Catherine Middleton, η πριγκίπισσα Caroline του Μονακό, η Charlotte Casiraghi, η Nicole Kidman, η Cate Blanchett, η Anne Hathaway, η Naomi Campbell είναι μόνο μερικές από τις εξέχουσες γυναίκες που εντοπίστηκαν να φορούν αυτήν την τσάντα τις τελευταίες δεκαετίες.

Για την επερχόμενη σεζόν, η Di Bag παίζει με τις γραμμές της κατασκευής, διευρύνει το μέγεθος και ενισχύει την παρουσία της, αγκαλιάζοντας μια genderless σύγχρονη στάση. Ο Δημιουργικός Διευθυντής του brand, Walter Chiapponi, αποδομεί και μεταμορφώνει αυτό το iconic item σε μια πολυλειτουργική τσάντα, ειδικά κατασκευασμένη από μαλακά και αισθησιακά δέρματα: το τέλειο αξεσουάρ για το σύγχρονο lifestyle.

Η σημερινή Di Bag της Tod’s χρησιμοποιεί τα πιο εκλεπτυσμένα υλικά και πολύτιμα δέρματα σε μια ευρεία χρωματική παλέτα που κυμαίνεται από γήινες αποχρώσεις, σε ουδέτερους τόνους, με μερικές πινελιές πιο ζωηρών και παιχνιδιάρικων χρωμάτων. Οι χειροποίητες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της Di Bag είναι παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι για την κατασκευή μιας σέλας.

Απαιτείται εξαιρετική δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια για την κοπή του δέρματος, το ράψιμο και το φινίρισμα κάθε στυλ, καθώς είναι σχολαστική συναρμολόγηση και δέσιμο των κομματιών. Βασικές λεπτομέρειες αυτής της τσάντας είναι η χαρακτηριστική κεντρική ραφή και οι γυριστές λαβές, με το τελείωμα σε σχήμα “αμυγδάλου”, όλα με ακατέργαστο δέρμα ζωγραφισμένο στο χέρι. Το επάνω φερμουάρ είναι διακοσμημένο με μια χαριτωμένη μακριά δερμάτινη θηλιά που προσθέτει μια πινελιά ευκολίας στη χρήση. Η τσάντα προσφέρεται σε διάφορα και ευέλικτα μεγέθη και διαθέτει ρυθμιζόμενο λουράκι για τον ώμο. Ένα σύμβολο δεξιοτεχνίας και χειροποίητης κατασκευαστικής εμπειρίας αποκτά μια τολμηρή και πολύχρωμη ανανέωση για τη νέα χιλιετία.

TOD’S MY DI BAG SERVICE

Η Tod’s παρουσιάζει το My Di Bag, μια αποκλειστική υπηρεσία προσαρμογής για να κάνει την iconic Di Bag, ακόμα πιο ξεχωριστή. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν τα χρώματα και τα γράμματα για να εκφράσουν τη μοναδικότητά τους και να εξατομικεύσουν τη δική τους Di bag. Μια γιορτή της βιοτεχνικής εμπειρίας και της δημιουργικότητας δίνουν ζωή σε ένα μοναδικό κομμάτι.

ΜΕΓΕΘΗ: Πέντε μεγέθη, από μικρό έως μεγάλο

ΧΡΩΜΑΤΑ: Μαύρο, υπόλευκο, tan, κίτρινο, κόκκινο, τερακότα, nude

ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: Λεβάντα, τυρκουάζ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, λευκό

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλες τις εμβληματικές Tod’s boutiques σε όλο τον κόσμο όπως και στη boutique Tod’s στην Αθήνα.

Tod’s Boutique Athens: Πανεπιστημίου 4 – Αθήνα +30 211 1088563

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below