Κάποια στιγμή, συνειδητοποιούμε ότι φοράμε τον ίδιο πουλόβερ, φόρεμα ή outfit πολύ συχνά και ίσως θέλουμε να αλλάξουμε λίγο τα πράγματα. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα κακό με την επανάληψη μιας εμφάνισης ή τη διαμόρφωση ενός signature look. Πολλές γυναίκες των οποίων των στυλ θαυμάζουμε το κάνουν και η Angelina Jolie είναι ανάμεσά τους: φοράει τα ίδια μακριά, άνετα καφτάνια εδώ και χρόνια.

Στην πραγματικότητα, καθώς δουλεύουμε από το σπίτι, ψάχνουμε να βρούμε κομμάτια που είναι τόσο cosy όσο και κομψά και το στυλ της Jolie ήρθε στο μυαλό μας. Η ηθοποιός όπως αποδεικνύεται είχε τη λύση κατά τη διάρκεια όλης της περιόδου, οπότε αν βαρεθείς να φοράς την ίδια φόρμα στο repeat, χρησιμοποίησε αυτές τις φωτογραφίες ως έμπνευση και δοκίμασε ένα καφτάνι (ή ακόμα και μια ρόμπα ή μάξι φόρεμα).

@splashnews.com

Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, η Jolie φορούσε τα καφτάνια της με δερμάτινα σανδάλια από τη Gabriela Hearst, πείθοντας μας ότι ένα ζευγάρι slides θα ολοκληρώσει τέλεια την εμφάνιση.

Η Jolie επίσης απολαμβάνει να φοράει μάξι φορέματα. Θυμίζουν λίγο λιγότερο παραλία, ενώ οι oversized εκδοχές τους μπορούν να τονιστούν με μια ζώνη στη μέση για να αναβαθμιστούν.

@splashnews.com

Τα καλά νέα είναι ότι η επένδυση σε ένα μάξι φόρεμα θα αξίζει πραγματικά σύντομα που ο καιρός θα ζεστάνει. Κι ενώ αυτό το στυλ είναι αρκετά δροσερό για να φορεθεί στον ήλιο, μια μακρύτερη φούστα μπορεί να λειτουργήσει και σαν κουβέρτα για μέσα στο σπίτι.

@splashnews.com

Τα καφτάνια είναι μια πραγματικά καλή επιλογή αφού είναι χαλαρά και δεν απαιτούν σκέψη το πρωί, ενώ μπορούν να αποκτήσουν πραγματικό ενδιαφέρον σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Προς το παρόν, δεν ανησυχούμε και πολύ για το πως να τα φορέσουμε αλλά δεν θα είμαστε μέσα στο σπίτι για πάντα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below