Σκεφτήκατε ποτέ ότι η Angelina Jolie θα έκανε μια μέρα το ντεμπούτο της στο Instagram; Από ό,τι φαίνεται χθες ήταν αυτή η ημέρα.

 

Η Elle Fanning μοιράστηκε μια χαρούμενη selfie του εαυτού της και της Jolie από τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent 2 και παρόλο που το δίδυμο φορούσε απλά λευκά μπουρνούζια, κατάφεραν να προσθέσουν κάποια προσωπική πινελιά στην κατά τα άλλα απλή εμφάνισή τους χρησιμοποιώντας γυαλιά ηλίου. Η Fanning  λάνσαρε ένα ζευγάρι μεταλλικά γυαλιά σε ασημένια απόχρωση διακοσμημένα με studs. Όσο για την Jolie, φορούσε ένα μικροσκοπικό ζευγάρι σε στυλ Matrix σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά αστεία κέρατα του χαρακτήρα της, δίνοντας τους ένα cool Disney makeover. Το καλύτερο αξεσουάρ εδώ; Το λαμπερό χαμόγελο της και το σήμα ειρήνης.

Ενώ πολλοί έχουν διαμαρτυρηθεί για την τεράστια δημοτικότητα των φουτουριστικών γυαλιών ηλίου σε μεγέθους μπιζελιού και προβλέπουν να ξεθωριάζουν σύντομα από τα runways, εκείνα δεν φαίνεται να πηγαίνουν πουθενά σύντομα τουλάχιστον. Και αν κάποιος μπορεί να τα κάνει να δείχνουν cool, σίγουρα αυτή είναι η Jolie. Τώρα, περιμένουμε να δούμε αν θα εντοπίσουμε την ηθοποιό και στο δρόμο με το ίδιο στυλ γυαλιών.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below