Η Bella Hadid έχει αποδείξει ότι απολαμβάνει να αναβιώνει κομμάτια από την αρχή της νέας χιλιετίας. Τα στυλ που πιστεύαμε ότι δε θα ξαναδούμε μέχρι πριν από λίγο καιρό (χαμηλόμεσα τζιν, μοτίβα πεταλούδας κλπ) επιστρέφουν και η Bella είναι η πρώτη που τα δοκιμάζει.

Χθες, όμως, στη Νέα Υόρκη το σουπερμόντελ φωτογραφήθηκε φορώντας μια τάση που δεν είχε περάσει από το μυαλό μας εδώ και πολύ καιρό. Η Bella φορούσε μια τζιν μίντι φούστα. Και όχι οποιαδήποτε τζιν μίντι φούστα. Μια χαλαρή σε γραμμή και σε εκείνο το σκόπιμα κιτρινισμένο χρώμα που έμοιαζε βρώμικο, και ήταν αδιαμφισβήτητα ’00s.

Η φούστα της είχε μπεζ χρώμα για να ταιριάζει με το cami τοπ της (επίσης μια μεγάλη τάση της δεκαετίας) και δεμένη με έναν ιμάντα κορδονιού με κόμπους στη μεση. Στην πραγματικότητα, όλα τα αξεσουάρ της θυμιζαν πολύ εκείνη την εποχή. Η μικροσκοπική, χειροποίητη δερμάτινη τσάντα ώμου, τα γιγαντιαία χρυσά σκουλαρίκια-κρίκοι και τα γυαλιά ηλίου σε στυλ Matrix.

Η μόνη σύγγχρονη πινελιά στο look ήταν οι chunky δερμάτινες μπότες της, αυτός είναι ο τρόπος άλλωστε για να ντυθεί κανείς με έμπνευση από τις προηγούμενες δεκαετίες: αν δεν θέλεις να μοιάζεις σαν να βγήκες από κάποιο κατάστημα κοστουμιών, πρόσθεσε στο σύνολο μια πιο μοντέρνα τάση.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below