Σε αυτό το σημείο, η παραγωγή του “And Just Like That” έχει προχωρήσει τόσο ώστε μια αρκετά μεγάλη μερίδα των οπαδών του Sex and the City να έχει αποφασίσει: το στυλ της Carrie Bradshaw δεν είναι αυτό που ήταν χωρίς τη θρυλική σχεδιάστρια κοστουμιών Patricia Field. Και παρά το γεγονός ότι η Sarah Jessica Parker κάνει τη μία εμφάνιση μετά την άλλη, οι επικριτές του στυλ της Carrie μπορεί να βιάστηκαν να μιλήσουν. Την Τρίτη, οι παπαράτσι απαθανάτισαν τον χαρακτήρα της Parker με μια τσάντα από τη συνεργασία Gucci και Balenciaga, σηματοδοτώντας μία από τις πρώτες εμφανίσεις της συναρπαστικής συλλογής από τότε που έχει παρουσιάστηκε.

@splashnews.com

Η Carrie φυσικά, έχει λανσάρει αμέτρητες “It” τσάντες στο παρελθόν. Υπάρχουν όμως διάφοροι παράγοντες που κάνουν την πιο πρόσφατη να ξεχωρίζει. Για αρχή, τον μήνα που ξεκίνησε η παραγωγή του “And Just Like That” στη Νέα Υόρκη, οι μοναδικές στιγμές μόδας της Carrie μέχρι τώρα αφορούσαν αναδρομές στην αυθεντική σειρά και τις ταινίες Sex and the City, όπως η εμφάνισή της με τη θρυλική μωβ Fendi Baguette που της έκλεψε ένας ληστής στη σεζόν 3.

@splashnews.com

Για πολλούς, η επανεμφάνιση της τσάντας έφερε έναν αναστεναγμό ανακούφισης αφού στην πραγματικότητα oι εμφανίσεις της Carrie δεν έδειχναν καλά σημάδια όσον αφορά το λανσάρισμα τάσεων.

Τώρα, όμως, η ντουλάπα της Carrie δημιούργησε μια στιγμή μόδας ακόμη και για όσους δεν είναι οπαδοί του SATC. Τα κομμάτια της συνεργασίας Gucci x Balenciaga δεν έχουν κυκλοφορήσει από τότε που οι οίκοι έκαναν την άνευ προηγουμένου και εν τέλει δημοφιλή κίνηση να συναντηθούν τον περασμένο Απρίλιο. (Μπορεί και οι δύο να ανήκουν στον πολυτελή οίκο Kering, αλλά ήταν εκπληκτικό το να βλέπουμε δύο από τα μεγαλύτερα λογότυπα της μόδας να αναμιγνύονται εκούσια.) Ισως τελικά λοιπόν η νέα γκαρνταρόμπα της Carrie να έχει κάποια επιρροή τελικά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below