Η τσάντα Peekaboo είναι ένα από τα πιο διάσημα σχέδια της FENDI, αφού η πρώτη της εμφάνιση στο runway έγινε πριν από δέκα χρόνια, στην επίδειξη του οίκου για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2009. Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε, η τσάντα Fendi Peekaboo έχει γίνει statement πολυτέλειας και συλλεκτικό κομμάτι, με αμέτρητες διάσημες οπαδούς όπως τη Céline Dion και τη Naomi Campbell μεταξύ πολλών άλλων.

Η αφήγηση της σειράς “Me and My Peekaboo” αυτή τη σεζόν συνεχίζεται με την ηθοποιό Catherine Zeta Jones και την 16χρονη κόρη της Carys Zeta Douglas. Τα προηγούμενα επεισόδια περιελάμβαναν τις αδελφές Kardashians και McGregor.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μητέρα και κόρη φωτογραφίζονται μαζί, με το βίντεο να παρουσιάζει το μοναδικό δεσμό μεταξύ τους και ταυτόχρονα τη διαχρονική κομψότητα της τσάντας Peekaboo μέσα στις διαφορετικές γενιές μιας οικογένειας.

Το επεισόδιο παρουσιάζει το οικογενειακό τους δεσμό, καθώς εκείνες εξερευνούν τη Ρώμη- την πατρίδα του οίκου  FENDI, την κιονοστοιχία του Palazzo Altemps και τα αγάλματα του Palazzo Della Civiltà Italiana κρατώντας μια ποικιλία Peekaboo σε διαφορά μεγέθη και χρώματα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below