Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του να έχεις τη Victoria Beckham (ίσως μελλοντική) πεθερά σου – ανεκτίμητες συμβουλές στυλ και ελεύθερη πρόσβαση στην πολυπόθητη γραμμή της σχεδιάστριας. Η Chloe Grace Moretz, η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του David και της Victoria Beckham, Brooklyn, εκμεταλλεύεται σίγουρα τη στενή σχέση της με τη σχεδιάστρια και φαίνεται αβίαστα κομψή στις εμφανίσεις της. H 20χρονη σταρ του Χόλιγουντ ήταν ντυμένη με VB σε μια πρόσφατη εκδήλωση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance αυτήν την εβδομάδα

Και αν το σύνολο φαίνεται οικείο, είναι επειδή η Victoria φορούσε το ίδιο λευκό πουκάμισο και το μαύρο τζάκετ – και τα ίδια λαμπερά ασημένια παπούτσια – στα Βραβεία Γυναικών της Χρονιάς γνωστού περιοδικού, όπου τιμήθηκε με το βραβείο Brand of the Year.

Η ηθοποιός του Kick Ass φορούσε επίσης ένα μαύρο πουκάμισο και ένα στενό παντελόνι από τη δεύτερη γραμμή της σχεδιάστριας, Victoria, Victoria Beckham, σε μια εκδήλωση του IMDB στο πλαίσιο του φεστιβάλ Sundance και αυτή την εβδομάδα.

H Moretz είναι από καιρό fan της Victoria, έχοντας προηγουμένως μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το πρώην Spice Girl. “Νομίζω ότι είναι μια από τις πιο απίστευτες, σημαντικές, έξυπνες, εξελιγμένες επιχειρηματίες και μητέρες που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι αγαπημένη και ένα πραγματικά όμορφο πρόσωπο” δήλωσε.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below