Φυσικά, η Chloë Sevigny δεν θα ήταν μεταξύ των διασημοτήτων που έφυγαν από την πόλη για να κρυφτούν στη Δυτική Ακτή ή στην περιφέρεια, ακόμα και όταν είναι εννέα μηνών έγκυος. Η ηθοποιός και fashion icon από το Lower East Side επιβεβαίωσε ότι η ημερομηνία τοκετού της είναι ουσιαστικά σήμερα, 30 Απριλίου, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να βγει για άλλη μια φορά χθες με το τελευταίο look εγκυμοσύνης της. Και φυσικά, είναι για καλό σκοπό.

Δυστυχώς, η πανδημία δεν μας επέτρεψε να παρακολουθήσουμε το στυλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά η Sevigny σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το The Cut, αποκάλυψε ότι δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένη από τις προοπτικές της.

“Ο φίλος μου πρότεινε να κάνουμε μια μέρα ντυσίματος, αλλά δεν το εφαρμόσαμε ποτέ”, είπε. “Αλλά είναι δύσκολο με τον ιο και την κατάστασή μου, να είμαι stylish. Ωστόσο, του θυμίζω,” Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι μια πραγματικά κομψή γυναίκα!”

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι τo ντύσιμό της βασίζεται πλέον σε μερικά ελαστικά κομμάτια Norma Kamali, μερικά καπέλα, και Birkenstock Mary Janes. Φυσικά, και μάσκες προστασίας. Χθες, ωστόσο, αποκάλυψε ένα νέο κομμάτι στο Instagram: ένα T-shirt σχεδιασμένο από τη φίλη της, τη στιλίστρια Haley Wollens με το μότο”Keep New York old and rotten,”.

Επίσης είναι για καλό σκοπό. Ο Nicolas Heller, πιο γνωστός στο Instagram ως @NewYorkNico, ξεκίνησε έναν διαγωνισμό σε συνεργασία με την μπουτίκ Alumni για τον επανασχεδιασμό του κλασικού T-shirt “I ♥ NY”, έτσι ώστε να γίνει πιο κατάλληλο για το 2020. “Αυτός είναι ένας διαγωνισμός για την ανύψωση του πνεύματος της αγαπημένης μας πόλης και για να υποστηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη », έγραψε ο Heller στο Instagram. “Σας προκαλούμε να πάρετε μέρος με το πρωτότυπο σχέδιο σας. Τα τρία σχέδια που ταιριάζουν καλύτερα στη Νέα Υόρκη το 2020 θα βγουν στην παραγωγή και θα πωλούνται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.”

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below