Η Dakota Johnson έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο front row του οίκου Gucci στο Μιλάνο χθες, συνδυάζοντας ένα διάφανο μαύρο κορμάκι με ένα ασορτί blazer και μίνι φούστα για την εμφάνισή της. Mια μαύρη τσάντα με studs, ένα διακριτικό κολιέ με πέρλες, διάφανο καλσόν και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες συμπλήρωσαν το look. Χτένισε τα μαλλιά της ίσια, με τις χαρακτηριστικές πλούσιες αφέλειές της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Johnson λανσάρει την τάση των lingerie. Η ηθοποιός έχει μακρά ιστορία στο να φοράει ρούχα Gucci που συνδυάζουν το μπουντουάρ με το κόκκινο χαλί, από διαφανείς κορσέδες μέχρι nude μίνι φορέματα ή διαφανείς μαύρες ολόσωμες φόρμες.

Getty Images for Gucci

Η Johnson μίλησε στο Vanity Fair τον Ιούνιο του 2022 για το πώς ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Gucci, Alessandro Michele, ήταν στενός φίλος της πριν γίνει πρέσβειρα του οίκου το 2017. «Μιλάμε πολύ, στέλνουμε μηνύματα», είπε. «Δεν νιώθω ότι είναι αλλού όταν του μιλάω, κάτι που νιώθω τις περισσότερες φορές όταν μιλάω σε ανθρώπους που ασχολούνται με τη μόδα».

Μίλησε επίσης για την ανατροφή της και για το πώς η μητέρα της, η ηθοποιός Melanie Griffith, την περιέγραψε ως «προνομιούχο τσιγγάνα» όταν ήταν παιδί.

«Νομίζω ότι αυτό το κάνει να μοιάζει λίγο γοητευτικό ή σαν όλα να ήταν εντελώς εκπληκτικά όλη την ώρα», είπε. «Η ζωή μου είναι απίστευτα τυχερή και προνομιακή – τα μέρη που πήγα και πώς ζήσαμε και τι μπορέσαμε να ζήσουμε. Αλλά παλέψαμε επίσης με καταστάσεις και γεγονότα που είναι τόσο τραυματικά».

Πρόσθεσε αργότερα στη συνέντευξη ότι έχει περάσει πολύ χρόνο κάνοντας ψυχοθεραπεία και αναζητά μεγαλύτερο νόημα στη ζωή για να συνεχίσει παρακάτω. «Το να είμαι ζωντανός είναι ακόμα ένα μυστήριο για μένα, και ίσως το σκέφτομαι περισσότερο επειδή παλεύω με την κατάθλιψη σε όλη μου τη ζωή. Πάντα προσπαθώ να το κάνω με ειλικρινή και ασφαλή τρόπο», πρόσθεσε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below