Δεν είναι μυστικό ότι η μόδα της δεκαετίας του ’90 έχει κάνει μια πλήρη επιστροφή. Από τα χαμηλοκάβαλα τζιν και τα εκτεθειμένα στρινγκ μέχρι τις πανύψηλες πλατφόρμες, σχεδόν τα πάντα είναι ξανά εδώ. Αλλά υπάρχει μια τάση που δεν είχε κάνει ακόμη την επιστροφή της — μέχρι τώρα.

Την περασμένη εβδομάδα, η Emily Ratajkowski βγήκε για μια βόλτα στο Μανχάταν φορώντας ένα ξεχασμένο ρούχο εκείνης της εποχής: το πλεκτό μπολερό. Το μπολερό σε αντίθεση με το crop cardigan καλύπτει μόνο τα χέρια και τους ώμους και δένει όμορφα κάτω από το στήθος ή στην περίπτωση της EmRata, στο λαιμό. Συνδύασε το έντονο πορτοκαλί πλεκτό με δύο άλλα νοσταλγικά κομμάτια – συμπεριλαμβανομένου ενός πολύχρωμου ριγέ τοπ από το brand Gimaguas και ενός μαύρου παντελονιού – ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι καλοκαιρινά sneakers από το brand Salomon στις αποχρώσεις του μωβ και του μπλε.

Μοντέρνα αξεσουάρ, όπως χρυσά κολιέ, cat-eye γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι AirPods, έφεραν την εμφάνισή της στον 21ο αιώνα, όπως και το beauty look της, που αποτελούνταν από ίσια μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below