Ενώ μπορεί να είναι εύκολο να φοράς τις αγαπημένες σου φόρμες μέσα στο σπίτι, η εμφάνιση της Emma Roberts αποδεικνύει ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι για να επιτύχεις ζεστά, casual looks. Η ηθοποιός τράβηξε μερικές φωτογραφίες στο σπίτι της για τα Instastories της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου φορώντας ένα σύνολο που όχι μόνο θα σε εμπνεύσει να δοκιμάσεις μια νέα χαλαρή εμφάνιση αλλά και θα σε πείσει να αντικαταστήσεις τις παντόφλες σου με ένα ζευγάρι μοκασίνια.

Ως μέρος του casual look της η Roberts φορούσε ένα ζευγάρι λεοπάρ Kilty Minnetonka μοκασίνια στην απόχρωση taupe. Τα μαλακά, σουέτ slip-ons τα οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή από την αρχή μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2000, είναι επίσης διαθέσιμα σε μαύρο και καφέ. Και, δεδομένου ότι διαθέτουν μια λαστιχένια σόλα, μπορείς αργότερα να μεταφέρεις εύκολα το άνετο στυλ από μέσα στο σπίτι προς τα έξω.

Leopard Kilty Moc, Minnetonka

Η Roberts συνδύασε τα μοκασίνια της με ένα άλλο throwback κομμάτι: μια vintage τζιν σαλοπέτα, γυρισμένη στους αστραγάλους. H 29χρονη ηθοποιός φόρεσε από μέσα ένα λευκό φανελάκι και πρόσθεσε μια πινελιά χρώματος στο look με μια ροζ ζακέτα από την J.Crew. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα πολύχρωμο περιδέραιο από την Kris Nations και hair clips στα μαλλιά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below