Ο Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού οίκου μόδας Fendi από το 1965 oπότε όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο σημερινό σόου του για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2019. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επίδειξη ήταν γεμάτη συγκίνηση με τα μοντέλα που συνεργάζονταν στενά με τον δημιουργό να παρελαύνουν στην πασαρέλα.

Η Κάια Γκέρμπερ- η πιο νέα μούσα του Λάγκερφελντ περπάτησε μαζί με την Εντι Κάμπελ, τη Μπέλα και τη Τζίτζι  Χαντίντ η οποία έκλεισε και το σόου με ένα κίτρινο φόρεμα με το F logo του οίκου.

Το πρωί της επίδειξης, η Fendi ανακοίνωσε μέσω Twitter  ότι η σημερινή επίδειξη θα θα ήταν ένα αφιέρωμα στον σχεδιαστή:

“Με βαθιά συγκίνηση ο οίκος Fendi επιθυμεί να γιορτάσει την απαράμιλλη δημιουργικότητα και τη διαχρονική κληρονομιά του Καρλ κατά τη διάρκεια της σημερινής επίδειξης για το φθινόπωρο-χειμώνα 19-20, “.

info@imaxtree.com

Οταν οι καλεσμένοι μπήκαν στο χώρο της επίδειξης βρήκαν μικρές κάρτες στις θέσεις τους: μία με ένα σκίτσο του Λάγκερφελντ και άλλη μία με το logo Fendi στη μία όψη και την ημερομηνία θανάτου του σχεδιαστή στην άλλη.

A great part of attending @Fendi was the sketches by Karl ❤️ This season includes a small card with this graphic on the front and the date he passed on the back ? I will treasure these sketches forever. pic.twitter.com/JMVbYcZxhc

Ενα βίντεο δημοσιεύτηκε επίσης στο Instagram με τον ίδιο το Λάγκερφελντ να σχεδιάζει τα ρούχα που φορούσε την πρώτη ημέρα του στη Fendi.

Λέγεται ότι ο Λάγκερφελντ εργάστηκε μέχρι το τέλος στη συλλογή AW19 μαζί με την Σίλβια Βεντουρίνι, η οποία δάκρυσε όταν υποκλίθηκε στο κοινό στο τέλος του σόου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below