Αν έχεις παρακολουθήσει την πορεία της Trussardi, θα γνωρίζεις ότι είναι ένας οίκος με πλούσια κληρονομιά που έχει καταφέρει να επιτύχει ένα cult status χάρη στις μοναδικές συλλογές που ισορροπούν αριστοτεχνικά μεταξύ κλασικού και μοντέρνου. Ήξερες όμως ότι φημίζεται για τα πολυτελή αξεσουάρ της; Για αυτό και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μοναδική σειρά με τσάντες με διαχρονικό χαρακτήρα.

Ιδανική για να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες μας, η συλλογή με τσάντες της Trussardi διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων όπως σακίδια πόλης, μεγάλες και άνετες shopping bags, τσάντες-φάκελους και υπέροχα σχέδια για το βράδυ.

Το faux-δέρμα είναι ειδικά επεξεργασμένο σε μια πλούσια ποικιλία από διαφορετικές υφές ενώ όλα τα μοντέλα είναι εμπλουτισμένα με μεταλλικά studs, logo patches και χρυσά charms.

Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται από τις ουδέτερες αποχρώσεις του tobacco, του λευκού και του μαύρου, μέχρι τις φλογερές κόκκινες, φούξια, ή τις αποχρώσεις πούδρας που συνδυάζονται τέλεια με τα ρούχα.

Η κάθε τσάντα ξεχωριστά είναι ένας τέλειος συνδυασμός αισθητικής και πολυτελούς σχεδιασμού που την καθιστά ένα κομμάτι- επένδυση για μια εκλεπτυσμένη και σύγχρονη γκαρνταρόμπα.

Παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας Trussardi στυλ:

 

Τσάντα ώμου με λουράκι-αλυσίδα
Τσάντα χειρός με αποσπώμενο λουράκι για να φοριέται και ως cross-body bag
Tσάντα ώμου με μοτίβο φιδιού και μεταλλικές λεπτομέρειες
Βucket bag με εξωτερική τσέπη με logo
Σακίδιο πλάτης με rose gold λεπτομέρειες
Τote με κοντό λουράκι και charm

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τσάντες Τrussardi μπορείς να επικοινωνήσεις:

Κεντρική Διάθεση: MOTIVA FASHION

Tηλ. 210 7239974

Email: info@motiva.gr

Facebook @motiva.gr

Instagram @motiva_fashion

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below