Μετά από το επιτυχημένο λανσάρισμα του κεριού με το άρωμα του αιδοίου της Gwyneth Paltrow, η Goop επανέρχεται με την πρώτη της σειρά activewear.

Η συλλογή περιορισμένης έκδοσης λανσαρίστηκε σήμερα στο Goop.com και περιλαμβάνει οκτώ στυλ ιδανικά για “working from home”εμφανίσεις, όπως αθλητικά κομμάτια με cut-out λεπτομέρειες- η the Proenza Schouler πινελιά- επάνω σε αθλητικά σουτιέν, κορμάκια και μπλουζάκια καθώς και σε ένα κολάν με φερμουάρ.

Οι ιδρυτές της Proenza Schouler Jack McCollough και Lazaro Hernandez είναι οπαδοί της Goop και πιστεύουν ότι η Paltrow ενσωματώνει τη γυναίκα του οίκου τους ενώ συνεργάστηκαν σε αυτή τη συλλογή για τους πελάτες που “αγαπούν και τα δύο εμπορικά σήματα”. Για την Paltrow, ο cool παράγοντας των σχεδιαστών ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η G. Sport.

“Η αδιαπέραστη δημιουργικότητα του Jack McCollough και η έξυπνη street αισθητική του Lazaro Hernandez έφεραν μια εντελώς νέα αίσθηση στον κόσμο της G. Sport”, δήλωσε η Paltrow στο WWD. “Και το γεγονός ότι αυτή ήταν η πρώτη τους αθλητική συλλογή κάνει τη συνεργασία να μοιάζει ακόμα πιο ξεχωριστή. Νομίζω ότι τα κομμάτια μιλούν πραγματικά για τον εαυτό τους.”

Δες μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές από τη συλλογή G. Sport x Proenza Schouler:

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below