H πανέμορφη Ιρίνα Σάικ φροντίζει πάντα την εικόνα της και επιλέγει μοναδικά κομμάτια για τις chic και ταυτοχρόνως sexy εμφανίσεις της. Πέρα από τα εντυπωσιακά της look στο κόκκινο χαλί και σε φωτογραφίσεις, το supermodel προσέχει πολύ και τις καθημερινές casual εμφανίσεις της, ώστε να μην είναι υπερβολική αλλά ταυτόχρονα να φορά σωστά τα τελευταία και πιο σύγχρονα trends, μία «υποχρέωση» που έχει κάθε influencer και μοντέλο.

Αυτή τη φορά η Ιρίνα Σάικ βρέθηκε να κάνει τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη μαζί με την μικρή της κόρη, την οποία απέκτησε πριν από περίπου 2 χρόνια μαζί με τον αγαπημένο της Μπράντλεϊ Κούπερ. Η Σάικ εμφανίστηκε με ένα total black look, αρκετά χειμωνιάτικο για να αντιμετωπίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες και το κομμάτι που ξεχώρισε από το σύνολο ήταν φυσικά το μαύρο puffer jacket από τη συλλογή Tommy Hilfiger Icons.

Splash News

Στην Ελλάδα και την Κύπρο την αποκλειστική διανομή των προϊόντων Tommy Hilfiger έχει αναλάβει η εταιρία SARKK ΑΒΕΕ. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές tailored και sportswear για άνδρες, sportswear για γυναίκες καθώς και συλλογές για παιδιά, υποδήματα, αθλητική, underwear, τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below