H Jennifer Aniston αυτή την εβδομάδα έκανε την μεγάλη είσοδό της στο Instagram με μια φωτογραφία από το Friends reunion η οποία αναδημοσιεύτηκε εκατομμύρια φορές και συγκέντρωσε άπειρα likes αποδεικνύοντας ότι η αγάπη του κόσμου για αυτήν δεν έχει εξασθενήσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.
Και χθες η ηθοποιός πρόσθεσε άλλο ένα σύνολο στην ήδη μακριά λίστα των statement μόδας της. Η Αniston ήταν η επιτομή της διαχρονικής κομψότητας, όταν εμφανίστηκε στους δρόμους του Λος Άντζελες με ένα σύνολο στις αποχρώσεις του μπλε και του μαύρου, το οποίο περιελάμβανε ένα μαύρο κοντό σακάκι, ένα σκούρο μπλε skinny jeans κι ένα ζευγάρι σουέτ ankle boots. Τόσο απλό αλλά και τόσο κομψό, μόνο η Jennifer Aniston θα μπορούσε να μας πείσει να ανασύρουμε στην γκαρνταρόμπα μας τα παλιά skinny τζιν μας.

Όπως συνήθως, η Aniston έδειχνε άψογη ενώ παράλληλα παρέδωσε μαθήματα στυλ για το φθινοπωρινό καιρό –  τα οποία όλες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως καθοδήγηση, ειδικά αφού περάσαμε το καλοκαίρι φορώντας μόνο χαλαρά φορέματα και φούστες. Επιπλέον εκτιμήσαμε ιδιαίτερα το συνδυασμό παντελονιού- μπότας που επέλεξε ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής αλλά το γεγονός όμως ότι το συναντήσαμε σε όλα τα runway της άνοιξης / καλοκαιριού 2020, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα αρχίσουμε να το βλέπουμε πολύ πιο συχνά στο μέλλον.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below