Κάθε φορά που χρειάζεσαι κάποια στυλιστική έμπνευση, μπορείς πάντα να υπολογίζεις στο σετ των επωνύμων. Είτε πρόκειται για το  νεότερο must- have κομμάτι της εκάστοτε σεζόν ή για ένα μάθημα για το πώς να φορέσεις κάτι που δεν έχεις ακόμα δοκιμάσει, οι A-listers (και οι στυλίστες τους φυσικά), απλά ξέρουν πώς να σε βγάλουν από ένα στυλιστικό αδιέξοδο. Σου παρουσιάζουμε λοιπόν την πιο πρόσφατη εμφάνιση της Jennifer Aniston, η οποία δείχνει ακριβώς πώς να φορέσουμε ένα slip dress αυτό το φθινόπωρο.

Το εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’90 κομμάτι αξίζει σίγουρα μια θέση στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου και το να το φορέσεις αυτή την εποχή είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι νομίζεις- το μόνο που χρειάζεται είναι το σωστό layering. Η Aniston επέλεξε έναν κομψό μαύρο μεταξωτό slip- dress, με δαντέλα στο στρίφωμα και μήκος μέχρι τη μέση της γάμπας, το ιδανικό για τους μήνες με κρύο καιρό.

Τι το έκανε ακόμα πιο φιλικό προς το φθινόπωρο; Το  σακάκι που με το οποίο το συνδύασε, αφού όχι μόνο πρόσθεσε ζεστασιά, αλλά έδωσε στην εμφάνιση και μια σοφιστικέ πινελιά. Η Aniston ολοκλήρωσε το look με μαύρες sock-boots,  λαμπερά κοσμήματα, κυματισμούς στα μαλλιά και ένα ροζ κραγιόν στα χείλη.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below