Η Jennifer Lopez εθεάθη να κρατιέται χέρι χέρι με τον σύζυγό της Ben Affleck για πρώτη φορά μετά τον γάμο τους. Το ζευγάρι παρευρέθηκε σε έναν εορτασμό για τον αείμνηστο επιχειρηματία, JR Ridinger, στο Μαϊάμι. Από τότε που η τραγουδίστρια προχώρησε προς ένα νέο στάδιο ζωής, οι στιλιστικές της επιλογές δεν έχουν μείνει πίσω. Μακριά φορέματα με τολμηρά αλλά εκλεπτυσμένα ντεκολτέ, σε απλά υφάσματα και μοτίβα με ασορτί εσπαντρίγιες και παπούτσια είναι σταθερά στη νέα της γκαρνταρόμπα.

Η Λατίνα σταρ, παρέδωσε μαθήματα στυλ σε μια βραδιά γιορτής στη ζωή του επιχειρηματία, ο οποίος είχε στενή σχέση με διαφορετικές προσωπικότητες και τηλεοπτικούς αστέρες όπως ο Jamie Foxx και η Kim Kardashian, η οποία εμφανίστηκε και στην εκδήλωση.

Ένας από τους πιο σημαντικούς κώδικες στυλ σε όλη την ιστορία της μόδας έγκειται στη χρήση του μαύρου για επίσημες εκδηλώσεις. Για την περίσταση, η J. Lo επέλεξε ένα μίντι φόρεμα με σιλουέτα σε γραμμή Α, λαιμόκοψη V και πολύ λεπτές τιράντες. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι platform πέδιλα, ενώ ένα ντελικάτο choker κι ένα ζευγάρι μικροσκοπικά διαμαντένια σκουλαρίκια ολοκλήρωσαν την εμφάνιση.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below