Η Jennifer Lopez γιόρτασε τις διακοπές των Χριστουγέννων μερικές εβδομάδες νωρίτερα, με λίγη βοήθεια από το ηλεκτρονικό κατάστημα, DSW. Η JLo φόρεσε κομμάτια από τη νέα συλλογή υποδημάτων της σε συνεργασία με τo DSW το σαββατοκύριακο, συνθέτοντας φθινοπωρινά σύνολα με τα παπούτσια της σεζόν.

Σε ένα look, έκανε μια εποχιακή αναβάθμιση σε ένα μικρό μαύρο φόρεμα συνδυάζοντάς το με το πιο ζεστό δερμάτινο τζάκετ από τη Nicole Benisti. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση, η Lopez επέλεξε τα νέα σουέτ μποτάκια με κορδόνια Jordie από την ομώνυμη σειρά παπουτσιών της, JLo Jennifer Lopez.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@jlo x @dsw #RandM

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Zangardi (@robzangardi) στις

Σε μια άλλη εμφάνιση για τον online shop υποδημάτων και αξεσουάρ, η J-Lo αναβάθμισε το ριγέ πουκάμισο με ένα ζευγάρι σέξι λουστρινένιες μπότες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Let’s start the holidays a little early because we deserve it!!! ♥️ @dsw #JLoJenniferLopez #DSWPartner Link in bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Ήταν νωρίτερα μέσα σε αυτή τη χρονιά όταν η τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε την είσοδό της στη βιομηχανία υποδημάτων. Αν και είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλά brands σε συλλογές και καμπάνιες, η κολεξιόν JLo Jennifer Lopez στο DSW είναι η πρώτη σόλο σειρά παπουτσιών της και περιλαμβάνει μια ποικιλία από κομψά παπούτσια που κυμαίνονται από πλατφόρμες και λαμπερές γοβες έως strappy πέδιλα, σε τιμές από 59 έως 189 δολάρια.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below