Πάντα απολαμβάνουμε να βλέπουμε γυναίκες να υποστηρίζουν άλλες γυναίκες, γεγονός που μας έκανε να λατρέψουμε αμέσως το τελευταίο ποστ της Jessica Alba στο Instagram. Η τριανταοχτάχρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρουσέλ φωτογραφιών με την πολυετή φίλη της και σχεδιάστρια μόδας, Rebecca Minkoff. Η Alba μίλησε πολύ θερμά για εκείνη, λέγοντας: “Είναι μια απίστευτη σχεδιάστρια, μια “badass” επιχειρηματίας, ιδρύτριαμε πιο πρόσφατο- το @thefemalefoundercollective, ένα δίκτυο επιχειρήσεων με γυναίκες που υποστηρίζουν γυναίκες. Είμαι τιμή μου να είμαι φίλη της Becky. “συμπλήρωσε.

Εκτός από τα εμπνευσμένα λόγια της, η Alba έγραψε επίσης: “P.S. Αυτό το τζάκετ και αυτή η τσάντα @rebeccaminkoff είναι οι τελευταίες εμμονές μου.

 

Μετά από μια τέτοια δήλωση λοιπόν, δεν μπορούσαμε να μην βρούμε την συγκεκριμένη καμπαρντίνα να της ρίξουμε μια καλύτερη ματιά. Μάλιστα τυχαίνει να βρίσκεται σε έκπτωση αυτη τη στιγμή και από 425,97 ευρώ που κόστιζε αρχικ, τώρα έχει πέσει στα 246,26.

Οι καμπαρντίνες έχουν ήδη εντοπιστεί φορεμένες από πολλές διασημότητες αυτό το φθινόπωρο, όπως οι Amal Clooney, Reese Witherspoon, Katie Holmes και Rosie Huntington-Whiteley, γι ‘αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ και για αυτή τη σεζόν. Δες εδώ ακόμα περισσότερες επιλογές σε καμπαρτίνες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below