Καμία καλοκαιρινή ντουλάπα δεν είναι πλήρης χωρίς ένα κλασικό μικρό λευκό φόρεμα. Όπως και το ξαδερφάκι (δηλαδή το μικρό μαύρο φόρεμα), το λευκό λειτουργεί ως βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε το υπόλοιπο της εμφάνισής σας. Με άλλα λόγια, υπάρχει πολύ περιθώριο για να αφήσετε τη δημιουργική σας πλευρά να λάμψει από την άποψη του styling. Αν όμως ψάχνετε για έναν εύκολο αλλά εντυπωσιακό τρόπο για να φορέσετε το αγαπημένο σας μίνι, midi ή maxi φόρεμα δεν χρειάζετε να ψάξετε περισσότερο από την Salvatore Ferragamo τσάντα της Jessica Alba – το μικρό αλλά ισχυρό αξεσουάρ που αναδεικνύεται υπέροχα σε ένα λευκό καμβά.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της η Alba φορούσε έναν ρομαντικό Self-Portrait φόρεμα από έναν κομψό ιβουάρ ταφτά. Είχε μήκος λίγο πάνω από τον αστράγαλο, ογκώδη μανίκια και μια επιπλέον λωρίδα υφάσματος στον ώμο. Η ηθοποιός για να το φορέσει επέλεξε μόνο μερικά ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως μεγάλα σκουλαρίκια με κρύσταλλα, σουέντ πλατφόρμες (το παπούτσι της επιλογής του ηθοποιού) και μια εξαιρετικά μικρή Salvatore Ferragamo τσάντα στην απόχρωση που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής αυτή τη σεζόν: το slime green.

Getty Images

Kαι αν μέχρι τώρα νομίζατε ότι χρειάζονται πολλά αξεσουάρ για να αναδειχθεί ένα λευκό φόρεμα, το πιο πρόσφατο σύνολο της Alba έρχεται για να αποδείξει τη δύναμη του styling με μερικές μόνο μικρές, αλλά ισχυρές προσθήκες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below