Η Julia Roberts δεν έχει ηλικία: Η 51χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στους δρόμους της Βερόνας με ένα ροζ φόρεμα- σακάκι για τη φωτογράφιση μιας νέας καμπάνιας Calzedonia στην οποία πρωταγωνιστεί. Το φόρεμα αναδείκνυε την τέλεια σωματική διάπλαση και τα υπέροχα πόδια της Julia, αποδεικνύοντας ότι δείχνει εξίσου συγκλονιστική με τρεις δεκαετίες πριν.

Στις εικόνες, η Julia συνδυάζει το φόρεμα με διάφορα καλσόν όπως ένα μαύρο πουά, ένα πιε ντε κοκ και ένα γκρίζο ιδανικό για το φθινόπωρο. Ολοκληρώνει τα λουκ με ένα κομψό ζευγάρι μυτερά booties.

Splash News

Το εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80 στυλ, είναι εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα της στην ταινία Pretty Woman, τη Vivian Ward ενώ η φωτογράφηση αποτίει φόρο τιμής σε μια εμβληματική σκηνή στην ταινία, όπου η Vivian πηγαίνει για ψώνια στο Μπέβερλι Χιλς και εξερευνά την περιοχή με τα χέρια γεμάτα σακούλες με ψώνια. Στις νέες φωτογραφίες, η Τζούλια περπατά τα πανέμορφα δρομάκια της Βερόνας, ενώ το ροζ φόρεμα- σακάκι λειτουργεί επίσης ως throwback στην λευκή εκδοχή που φορούσε στην ταινία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below