Λένε ότι η μόδα κάνει κύκλους και αυτή τη σεζόν το βλέπουμε με την αναγέννηση τoυ more-is-more ενδυματολογικού χαρακτήρα της δεκαετίας του ’80.

Και καθώς περιμένουμε με κομμένη την ανάσα για την τέταρτη σεζον του The Crown η οποία τοποθετείται σε εκείνη την εποχή, φαίνεται ότι ακόμη και η Kate Middleton δανείζεται στοιχεία από το στυλ της δεκαετίας όπως φάνηκε στην πιο πρόσφατη εικονική της εμφάνιση.

Μιλώντας με τις οικογένειες του στρατιωτικού προσωπικού προς τιμήν της Ημέρας Μνήμης, η Κate φόρεσε τη μπλούζα Boo της Ghost, η οποία έχει πλέον εξαντληθεί φυσικά, και διαθέτει έναν γιακά Helluva, παρόμοιο με εκείνους που φορούσε η πεθερά της, η πριγκίπισσα Diana τη δεκαετία του ’80.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις

Και μάλιστα, οι έντονοι γιακάδες είναι τα μεγάλα νέα της μόδας για τη σεζόν. Στην Κοπεγχάγη, η συλλογή του Ganni για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2020 πλημμύρισε με γιακάδες, μεγάλους και μικρούς, ενώ στο Λονδίνο, η Simone Rocha τους τοποθέτησε στα signature φορέματά της κάνοντάς τα ακόμα πιο ελκυστικά.

Είτε επιλέξεις έναν αποσπώμενο ή ενσωματωμένο σε μπλούζα à la Kate, αυτή είναι σίγουρα μια τάση που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below