Η Kate Middleton επέστρεψε στη δουλειά. Η δούκισσα του Cambridge διατηρεί χαμηλούς τόνους τους τελευταίους δύο μήνες καθώς έκανε καλοκαιρινές διακοπές με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William και τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. Σήμερα ωστόσο, η δούκισσα επέστρεψε στα βασιλικά καθήκοντά της, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη στη RAF Brize Norton στο Oxfordshire για να συναντήσει όλους αυτούς που βοήθησαν στην εκκένωση του αεροδρομίου της Καμπούλ κατά την κατάληψη του Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν.

Για την επιστροφή της στο κοινό, η δούκισσα φόρεσε ένα κλασικό σύνολο που περιλάμβανε ένα κρεμ μπλέιζερ από την Reiss, μια λευκή μεταξωτή μπλούζα και ένα φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι σε σκούρο μπλε. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μια μπεζ μίνι τσάντα, μυτερές γόβες και ασημένια σκουλαρίκια. Το μακιγιάζ της ήταν φρέσκο και μίνιμαλ και τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Kate συναντήθηκε τόσο με στρατιωτικά μέλη όσο και με πολίτες που συμμετείχαν άμεσα στις προσπάθειες εκκένωσης στο αεροδρόμιο της Καμπούλ και με εθελοντές που βοήθησαν στην παροχή βασικών εφοδίων σε όσους έφταναν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Getty Images

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below