Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε μαζί με πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας – συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, Πρίγκιπα William, της Βασίλισσας, του Πρίγκιπα Ηarry και της Meghan Markle σε μια σειρά εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης, η οποία τιμά τους πεσόντες του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι στυλιστικές επιλογές της Kate Middleton για την εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall το βράδυ του Σαββάτου, ήταν για ακόμα μια φορά άψογες ενώ το σύνολό της περιελάμβανε και ένα εξαιρετικά προσιτό αξεσουάρ.

Για την περίσταση η Δούκισσα επέλεξε μια κομψή, αλλά διακριτική εμφάνιση με ένα σκούρο μπλε μακρυμάνικο φόρεμα σε γραμμή Α, σε συνδυασμό με μαύρο διάφανο καλσόν και βελούδινες γόβες με την υπογραφή του Jimmy Choo.

Splash News

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της φόρεσε μια καρφίτσα με τρεις παπαρούνες -σύμβολο που φοριέται σε όλη τη Βρετανία κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου προς τιμήν των στρατευμάτων – ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια και μια μαύρη λαμπερή στέκα, από τα καταστήματα Zara η οποία κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ.

Splash News

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά, και ειδικά οι στέκες είναι το απόλυτο αξεσουάρ του 2019, που εντοπίστηκε στις πασαρέλες πολλών μεγάλων οίκων και στα κεφάλια μεγάλων διασημοτήτων και σταρ. Η Middleton – της οποίας το στυλ γίνεται συνεχώς αντικείμενο μελέτης και σχολιασμού εχει δώσει εδώ και καιρό στο κομψό αξεσουάρ τη δική της σφραγίδα έγκρισης λανσάροντας πολλές και διαφορετικές εκδοχές του με την πρόσφατη Zara επιλογή της να αποτελεί την πιο προσιτή μέχρι στιγμής.

PADDED RHINESTONE HEADBAND, ZARA
17.95 EUR

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below