Καθώς oι εμβολιασμοί COVID-19 συνεχίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William προσπαθούν κι εκείνοι με τον τρόπο τους να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το ζευγάρι μίλησε μέσω Zoom με άτομα υψηλού κινδύνου και για τη βιντεοκλήση, η Kate έκανε μια ακόμη stylish εμφάνιση από τη μέση και πάνω.

Σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στο Instagram, η Δούκισσα του Cambridge φορούσε ένα λευκό βαμβακερό κορμάκι από τo βρετανικό brand, Holland Cooper κάτω από ένα σκούρο πράσινο σακάκι Smythe. Και τα δύο φαίνεται πως υπήρχαν ήδη στην γκαρνταρόμπα της, καθώς η Kate εντοπίστηκε για πρώτη φορά με παρόμοιο κορμάκι τον περασμένο μήνα, και με το μάλλινο σακάκι το 2016.

 

To κορμάκι κοστίζει 119 λίρες, διαθέτει χρυσά κουμπιά και μια κολακευτική λαιμόκοψη, ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο προς πώληση τόσο σε λευκό όσο και σε μαύρο.

White shirt bodysuit, Holland Cooper

 

Αυτη ήταν μια έξυπη στυλιστική επιλογή για την Kate, καθώς το τοπ παρέμεινε τέλεια στη θέση του κατά τη διάρκεια του Zoom call. Αυτό μάλιστα δεν είναι το μοναδικό στυλιστικό τρικ στο οποίο βασίζεται η 39χρονη δούκισσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιεί ένα ειδικό καλσόν με ενσωματωμένα pads για να διασφαλίζει ότι τα παπούτσια της δεν θα γλιστρήσουν από τα πόδια της όταν φοράει γόβες, ενώ λέγεται επίσης ότι αγοράζει τα ψηλοτάκουνά της σε δύο διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα με το brand.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below