Η Kate Middleton έχει ήδη τελειοποιήσει το καλοκαιρινό ντύσιμο και η λουλουδάτη συλλογή της με midi φορέματα είναι πραγματικά αξιοζήλευτη. Όμως, ενώ τείνει να προτιμάει κάποια συγκεκριμένα ονόματα σχεδιαστών ή brands, δεν υποστηρίζει συχνά βιώσιμες μάρκες μόδας.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως βρήκε ένα νέο label μόδας. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Kate επισκέφτηκε ένα παιδικό νοσοκομείο στο Norwich και φορούσε ένα πανέμορφο φόρεμα από την Faithfull the Brand για την περίσταση.

 

Getty Images

Η μάρκα είναι γνωστή για τον βιώσιμο χαρακτήρα της, και έχει αγαπηθεί από πολλές influencers, μία εκ των οποίων είναι και η Lucy Williams. Το ακριβές εμπριμέ φόρεμα κοστίζει 180 λίρες και έχει δυστυχώς εξαντληθεί αυτή τη στιγμή- αν και προβλέπουμε ότι θα επανέλθει.

Αν και είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε την Kate να υπερασπίζεται μια βιώσιμη μάρκα, η Δούκισσα ποτέ δεν βασίζεται σε εφήμερες τάσεις και τη βλέπουμε συχνά να ανακυκλώνει κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της από την εποχή που παντρέυτηκε με τον πρίγκιπα William το 2011. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι συνδύασε το φόρεμά της με τα αγαπημένα της καλοκαιρινά παπούτσια: τις εσπαντρίγιες «Coco-nut» από την Russell & Bromley (είναι επίσης μεγάλη οπαδός της Castañer).

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below