Η Κate Middleton λάνσαρε ένα κομψό σύνολο στις αποχρώσεις του μπλε για μια επίσκεψη στο Νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η δούκισσα του Cambridge έδειχνε απίστευτα κομψή για άλλη μια φορά με ένα μπλε εμπριμέ φόρεμα από την Beulah London, μια από τις αγαπημένες της μάρκες. Το φόρεμα περιλάμβανε ένα λευκό γιακά και ταιριαστές μανσέτες, με προσαρμοσμένο μπούστο και φούστα. Όπως οι περισσότερες επιλογές μόδας της Kate βέβαια, το φόρεμα έχει πλέον εξαντληθεί.

‘Oσο για τα παπούτσια της, η δούκισσα επέλεξε τις γόβες Malory από τον Rupert Sanderson. Η Kate, από καιρό οπαδός του συγκεκριμένου στυλ, τις έχει στην γκαρνταρόμπα της τουλάχιστον από το 2016 ενώ έχει στη συλλογή της και ένα nude ζευγάρι από τον σχεδιαστή. Η κλασική μυτερή γόβα με το ψηλό τακούνι στιλέτο, έχει αποκτήσει κι άλλες διάσημες οπαδούς  όπως οι Florence Pugh, Nina Dobrev και Kate Hudson.

Η Κate συνοδευόταν από τον σύζυγό της Πρίγκιπα William, ενώ η επίσκεψή τους είχε σκοπό να τιμήσει την 72η επέτειο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below