Aν νομίζατε ότι στη συλλογή παπουτσιών των royals υπάρχε μόνο χώρος για ψηλοτάκουνα παπούτσια, κάνετε λάθος. Υπάρχει επίσης χώρος για φλατ μπότες και sneakers σε κλασικό στυλ που τους επιτρέπουν να δημιουργούν casual σύνολα χωρίς να χάνουν την κομψότητά τους. Μία από τις πριγκίπισσες που έχει περισσότερα ζευγάρια φλατ παπουτσιών στην ντουλάπα της και που μας έχει χαρίσει τις περισσότερες εμφανίσεις φορώντας τα είναι η Kate Middleton. Η νέα Πριγκίπισσα της Ουαλίας τα φοράει σε όλες εκείνες τις υπαίθριες εκδηλώσεις που απαιτούν περπάτημα περισσότερο από όσο χρειάζεται και που της προσφέρουν ένα διάλειμμα από τα τυπικά στιλέτο της.

 Η Catherine, η οποία περνούσε λίγο χρόνο με τα παιδιά της τις τελευταίες εβδομάδες κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών, επισκέφτηκε τους «Dadvengers», μια ομάδα πατεράδων στο Arnos Grove του Λονδίνου, για να ακούσει πώς η οργάνωση βοηθά τους μπαμπάδες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην πατρότητα.

Για την πρώτη της δημόσια έξοδο μέσα σε δύο εβδομάδες, η Kate φόρεσε ένα ριγέ πουλόβερ σε λευκό και μπλε και ένα cropped τζιν. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με με ένα χακί τζάκετ Barbour κι ένα ζευγάρι Chelsea φλατ μπότες με chunky σόλες.

Eνώ η περίστσαση ήταν χαλαρή και casual η Κate απέδειξε απέδειξε ότι ξέρει επίσης πώς να σχεδιάσει και ένα off duty look που εξακολουθεί να είναι τόσο κομψό και προσεκτικά μελετημένο όσο οποιαδήποτε άλλη της εμφάνιση.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below