Από την ηλικία των 14 ετών που έκανε το ντεμπούτο της στη μόδα, η Kate Moss έγινε ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στην ιστορία της μόδας. 32 χρόνια αργότερα και τώρα η κόρη της, η Lila Moss, έχει μια ασυνήθιστη ομοιότητα με τη μητέρα της ως έφηβη.

Χθες βράδυ το δίδυμο μαμάς και κόρης βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων τoυ Kim Jones (καλλιτεχνικού διευθυντή της ανδρικής σειράς του Dior και τώρα και τoυ οίκου Fendi).

Η Kate Moss παρέδωσε ένα masterclass στο πολυτελές αλλά χαλαρό vibe στο ντύσιμο φορώντας ένα μακρύ μεταξωτό φόρεμα σε cream απόχρωση με φαρδιά μανίκια κι ενσωματωμένο tie-scarf στο λαιμό. Το συνδύασε με χρυσά πέδιλα και μακριά κολιέ στο λαιμό.

Η 17χρονη Lila, βαδίζοντας χωρίς αμφιβολία στα χνάρια της μητέρας της φορούσε ένα midi φόρεμα από μαύρο σιφόν σε συνδυασμό με ένα δερμάτινο τζάκετ και army boots. Το διάφανο φόρεμα ήταν ένα throwback στο εμβληματικό ασημί φόρεμα της μητέρας της, το οποίο είχε λασάρει στο Elite Model Agency Look of the Year στο London Hilton το 1993 και την τοποθέτησε στο χάρτη ως supermodel.

Splash News

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below