Η Kέιτι Χολμς είναι το είδος του κοριτσιού που προτιμάει ένα τζιν και T-shirt όσον αφορά τη μόδα, αλλά το τελευταίο καιρό η ηθοποιός έχει αποκτήσει ένα πιο σέξι σέξι στυλ και η χθεσινή εμφάνισή της στο CinemaCon στο Λας Βέγκας είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη.

Καθώς πόζαρε στο κόκκινο χαλί  για τη νέα της ταινία Brahms: The Boy ΙΙ, το έντονο ροζ σουτιέν της φαινόταν μέσα από το Ulla Johnson λευκό τοπ το οποίο συνδύασε με μια φλοράλ μίντι φούστα (επίσης από την Ulla Johnson). Αντιστάθμισε την ήσυχη χρωματική παλέτα του συνόλου της με ένα ζευγάρι πέδιλα σε cobalt blue απόχρωση και ένα συντονισμένο μανικούρ και πεντικιούρ.

Splash News

 

Splash News

Εν τω μεταξύ, στο κομμάτι της ομορφιάς, η Χολμς άφησε τα καστανά μαλλιά της κάτω, χτενισμένα  με χαλαρούς κυματισμούς και ταίριαξε ένα λαμπερό ροζ φούξια κραγιόν με το σουτιέν της, κάτι που δεν είναι εύκολο κατόρθωμα.

Getty Images

Πριν από την εμφάνισή της στο CinemaCon, η ηθοποιός έκανε μια κομψή εμφάνιση με μια βινύλ φούστα με σκίσιμο για τα εγκαίνια του Neiman Marcus στο Hudson Yards ενώ ακόμα πιο πριν είχε εμφανιστεί με ένα εντυπωσιακό Prada κοστούμι διακοσμημένο με φτερά στο ABT Gala.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below