Νωρίτερα φέτος, η Kendall Jenner έριξε σχεδόν το διαδίκτυο όταν εμφανίστηκε με ένα ροζ τούλινο φόρεμα που θύμιζε ένα αντίστοιχο που είχε φορέσει στο παρελθόν η Jennifer Lopez. Όπως λίγο αργότερα αποδείχτηκε το εντυπωσιακό look ήταν μια προσιτή έκδοση του φορέματος της J.Lo που είχε σχεδιάσει ο Giambattista Valli για τη συνεργασία του με την H & M.

Η H & M μας εξέπληξε ευχάριστα με ένα πρόωρο λανσάρισμα 12 κομματιών από την πολυαναμενόμενη συνεργασία το Μάιο, τα οποία φυσικά εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Εάν όμως εσύ δεν ήσουν αρκετά γρήγορη για να προσθέσεις κάτι στο καλάθι σου, η H & M επιστρέφει με περισσότερα στυλ.

Στις 7 Νοεμβρίου, η επόμενη παρτίδα των προϊόντων της H & M x Giambattista Valli θα κυκλοφορήσει επίσημα και το brand μόλις δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της Jenner να δοκιμάζει μερικά από τα σχέδια.

Αυτή τη φορά τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας ένα φλοράλ μίνι φόρεμα με κεντήματα σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι δαντελένιες μπότες.

Σε μια άλλη αποκλειστική φωτογραφία τη βλέπουμε με ένα ονειρικό Giambattista Valli φόρεμα από τούλι, σε πλούσια κόκκινη απόχρωση και με βαθύ V ντεκολτέ:

Πλέον μετράμε μέρες μέχρι το επίσημο λανσάρισμα της συλλογής οπότε μάλλον ήρθε η στιγμή να το σημειώσεις κι εσύ στην αντζέντα σου.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below