Κάθε χρόνο, τα It-girls λανσάρουν και επαναλανσάρουν τάσεις οι οποίες βέβαια παραμερίζονται πολύ γρήγορα. Αυτή τη φορά, η Kendall Jenner ανέδειξε το πιο άνετο, προσιτό και υπερμοντέρνο ρούχο της φετινής καλοκαιρινής σεζόν.  Για πολλές αυτό το κομμάτι είναι κατάλληλο για μια άνετη εμφάνιση στο σπίτι, αλλά πρόσφατα, τα It-girls το φορούν και έξω, διασφαλίζοντας το στυλ τους στην έντονη ζέστη. Μία από αυτές είναι και η Kendall Jenner.

Σε μια βόλτα με φίλους στο Μαλιμπού, η 26χρονη έκανε μια φρέσκια και δροσερή εμφάνιση. Φορούσε ένα παστέλ κίτρινο boxer σορτς, ένα γκρι crop top από την Skims (το brand της αδερφής της Kim Kardashian) κι ένα φαρδύ βαμβακερό πουκάμισο με λεπτές ρίγες, όλα συνδυασμένα με ένα ζευγάρι μαύρα Adidas Samba. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μικρά ορθογώνια γυαλιά και μια μεγάλη δερμάτινη τσάντα με την υπογραφή του αγαπημένου της brand: The Row .

Το κλειδί για να κάνετε το απλό boxer σορτς μέρος της καθημερινής σας γκαρνταρόμπας είναι να αναβαθμίσετε την εμφάνιση με άλλα μοντέρνα κομμάτια για να μη μοιάζει σαν να ξυπνήσατε μόλις και βγήατε από το σπίτι με τις πιτζάμες, όπως με ένα κομψό ζευγάρι πέδιλα ή με μια δερμάτινη τσάντα όπως της Kendall Jenner.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below