Είναι σπάνιο ένα ύφασμα να είναι συνώνυμο μιας ολόκληρης εποχής αλλά οι αρχές της δεκαετίας του 2000 μπορούν να συνοψιστούν με το βελουτέ. Το απαλό υλικό ήταν παντού εκείνη την περίοδο και ιδίως σε σετ αθλητικής φόρμας, ενώ κανείς δεν το αγάπησε περισσότερο από τις Kim Kardashian και Paris Hilton. Οι στενές φίλες ήταν πρώτες που λάνσαραν τις βελουτέ φόρμες από την Juicy Couture και συχνά φωτογραφίζονταν φορώντας τις στα hotspots του Λος Άντζελες. Το παρελθόν τους τις καθιστά μια φυσική επιλογή για να αναζωογονήσουν την τάση, και στην τελευταία κυκλοφορία SKIMS της Κim Kardashian West, κάνουν ακριβώς αυτό.

Η νέα συλλογή της μάρκας, που κυκλοφoρεί στις 21 Οκτωβρίου, διαθέτει αρκετές από τις κλασικές βελουτέ σιλουέτες – φούτερ και joggers παντελόνια – αλλά περιλαμβάνει και μοντέρνα στοιχεία του 2020 όπως μια ουδέτερη χρωματική παλέτα και oversized στυλ.

Για την Kardashian West, αυτό το μείγμα παλιού και νέου είναι αυτό που κάνει τα ρούχα συναρπαστικά και για αυτό ήταν πρόθυμη να ενσωματώσει το υλικό στη σειρά SKIMS. «Δούλεψα πάνω σε αυτό για πάνω από ένα χρόνο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που το μοιράζομαι με όλους», «Η Velour είναι μια από τις αγαπημένες μου συλλογές μέχρι σήμερα! Είναι o τέλειος συνδυασμός της νοσταλγίας της δεκαετίας του 2000 και του σημερινού loungewear. “

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below