Η Κιμ Καρντάσιαν «έριξε» το διαδίκτυο με την έξυπνη πρωτοβουλία που πήρε να συγκεντρώσει τέσσερα από τα πιο γνωστά μοντέλα του πλανήτη για να λανσάρει τη νέα της καμπάνια “SKIMS Icons”. Η Τάιρα Μπανκς, η Χάιντι Κλουμ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο και η Κάντις Σουάνπολ πόζαραν στο φακό με τον πιο αισθησιακό τρόπο για τη σειρά ρούχων και εσωρούχων της διάσημης τηλεπερσόνας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Η Κιμ εξομολογήθηκε ότι δεν είχε στο πρόγραμμα να να συμμετάσχει η ίδια στη λαμπερή φωτογράφιση, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Τα τέσσερα πρώην αγγελάκια της Victoria’s Secret πόζαραν στο φακό με σουτιέν και κορμάκια δίνοντας στο κοινό μια αποκαλυπτική φωτογράφηση.

Η 48χρονη Κλουμ μιλώντας για το πώς ένιωσε που ξαναβρέθηκε με τα κορίτσια είπε: «Είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που ήμασταν όλοι μαζί, οπότε ήταν πραγματικά υπέροχο να ξαναβρεθούμε».

Η 40χρονη Αμπρόσιο χαρακτήρισε την εμπειρία «καταπληκτική», ενώ η 33χρονη Σουάνπολ, περιέγραψε την ομάδα σαν κάτι που χρειαζόταν και δεν το ήξερε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Η Κιμ αποκάλυψε στα social ότι δεν σχεδίαζε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ στο πλευρό των σούπερμοντελ. «Εντάξει, δεν έπρεπε να είμαι σε αυτήν την καμπάνια @SKIMS, αλλά σταμάτησα και μπήκα γιατί ήταν πολύ εμβληματική. Σας παρουσιάζουμε την Tyra, τη Heidi, την Alessandra και την Candice που φορούν την υπογραφή της συλλογής μας SKIMS Fits Everybody», έγραψε στην ανάρτησή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ο ενθουσιασμός στο Twitter

Χρήστης στο Twitter ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα της φωτογράφησης και την έξυπνη πρωτοβουλία της Κιμ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Απολύτως εμβληματική! Όλη αυτή η ομορφιά σε μια φωτογραφία είναι συντριπτική! Αγάπη, αγάπη, αγάπη!».

Ένας άλλος ενθουσιασμένος χρήστης έγραψε: «Yaeeees 90s !!! Τώρα κορίτσια έτσι γίνεται! Σας αγαπώ @KimKardashian για αυτό!»

Πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below