H Kim Kardashian είναι φανατική οπαδός του “naked dressing”. Ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησε την τάση και εδώ και χρόνια έχει φορέσει πολλές και διαφορετικές εκδοχές της, είτε στο κόκκινο χαλί είτε στις προσωπικές της εμφανίσεις. Στα βραβεία CFDA 2018, μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας: “Είμαι έκπληκτη που κερδίζω ένα βραβείο μόδας τη στιγμή που είμαι γυμνή τις περισσότερες φορές.”

Παρά τις αμέτρητες “γυμνές” εμφανίσεις της όμως, η Kim ξεπέρασε κι επίσημα τον εαυτό της όταν πόζαρε φορώντας το πιο γυμνό φόρεμα που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Την Παρασκευή, η reality star πόζαρε στο Instagram φορώντας το πρώτο δώρο γενεθλίων της για φέτος, από τον σχεδιαστή μόδας Alexander Wang: ένα κρυστάλλινο φόρεμα με τις διάσημες καμπύλες της τυπωμένες στο μπροστινό μέρος.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο @alexanderwangny πήρε μια φωτογραφία του σώματός μου και την τύπωσε σε αυτό το φόρεμα !!!” έγραψε Kardashian έγραψε στα stories της στο IG. Μοιράστηκε επίσης την αρχική φωτογραφία στην οποία φορούσε το ροζ μπικίνι που ενέπνευσε το σχέδιο.

Το δώρο του Wang συνοδεύτηκε με ένα ταιριαστό κρυστάλλινο scrunchie, καθώς και μια μίνι τσάντα, όλα συνοδευόμενα από ένα σημείωμα που έγραφε: “Kim! Χρόνια πολλά στο πιο εμβληματικό σώμα της γενιάς μας!”

Η Κim γίνεται 40 ετών την επόμενη εβδομάδα και θα λέγαμε ότι έχει ήδη βρει το τέλειο φόρεμα για πάρτι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below