Η Kim Cattrall, η Coco Jones, η Hari Nef, η Lana Condor και η Nelly Furtado ποζάρουν φορώντας τα αγαπημένα τους Skims κομμάτια στην τελευταία καμπάνια της μάρκας shapewear της Kim Kardashian, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα. Το Seamless Sculpt Bodysuit, το Soft Lounge Long Slip Dress, η Cotton Collection και η Fits Everybody Collection κατατάσσονται στις κορυφαίες επιλογές τους.

Η Cattrall φοράει το Soft Lounge μακρυμάνικο φόρεμα σε Onyx και το Sculpting Mid Thigh Bodysuit. «Εχει εκπληκτική εφαρμογή και με κάνει να νιώθω σιγουριά όποτε το φοράω», λέει για το τελευταίο στο δελτίο τύπου της Skims.

Η Furtado επέλεξε επίσης το Sculpting Mid Thigh Bodysuit μαζί με το σουτιέν T-shirt Fits Everybody, το Fits Everybody Full Brief και το Nude Support Tights σε Clay απόχρωση.

Η Condor και η Nef, εν τω μεταξύ, επέλεξαν κομμάτια από τη viral Cotton Collection της μάρκας. Το Skims’ Cotton Jersey T-shirt με το εσώρουχο Cheeky Tanga, και τα δύο στην απόχρωση Bone. Η Nef επέλεξε το Cotton Rib Plunge Bralette και το Mid Rise Brief, επίσης σε Bone.

Η Jones τέλος, αποφάσισε να φορέσει τα Fits Everybody Bandeau και Cheeky Brief στο Coco και το Seamless Sculpt Bodysuit στο Jasper. «Όταν ντύνομαι σκέφτομαι πάντα τι πρέπει να κάνω εκείνη τη μέρα και με τι θα νιώσω πιο άνετα», είπε η τραγουδίστρια. «Θα φορούσα αυτά τα κομμάτια κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το πρόγραμμά μου».

Η Cattrall τράβηξε περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως νωρίτερα φέτος, όταν ανακοίνωσε ότι θα έκανε ένα εντυπωσιακό cameo στη 2η σεζόν του And Just Like That… Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο φινάλε της σεζόν και παρά το γεγονός ότι η σκηνή της διήρκεσε μόλις 70 δευτερόλεπτα και γυρίστηκε εντελώς ξεχωριστά από τις συμπρωταγωνίστριές της, η επιστροφή της Samantha σίγουρα άξιζε την αναμονή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below