Η Victoria Beckham απολαμβάνει ένα ηλιόλουστο διάλειμμα στο Μαρόκο και μαζί με την οικογένειά της και μοιράζεται μέσω Instagram τις ωραιότερες στιγμές του. Τη Δευτέρα, δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία του συζύγου της με τα παιδιά τους από μια έξοδο σε ένα εστιατόριο ενώ αργότερα εκείνη τη μέρα, η οικογένεια πήγε για δείπνο στο πολυτελές ξενοδοχείο τους και μοιράστηκε ένα βίντεο με την κόρη της να φοράει ένα ροζ φόρεμα και σε συνδυασμό με τη χρυσή τσάντα«Eva» από τη συλλογή της μητέρας της.

Eva Cross-Body Bag, Victoria Beckham
Eva Cross-Body Bag, Victoria Beckham

Η τσάντα κοστίζει 1.850 ευρώ, έχει δομημένο σχήμα και μπορεί να φορεθεί τόσο χιαστί όσο και να κρατηθεί ως clutch bag. Αυτό που την κάνει απίστευτα ξεχωριστή όμως είναι η χρυσή μεταλλιζέ απόχρωση και η εξωτική υφή της από δέρμα πύθωνα.

Πιστεύεται ότι η Victoria έδωσε το όνομα στην τσάντα προς τιμήν της Eva Longoria, μία από τις καλύτερες φίλες της, η οποία τυχαίνει να είναι επίσης η νονά της Harper και του Cruz. Tα δύο παιδιά βαφτίστηκαν το Δεκέμβριο σε μια λαμπερή τελετή με διάσημους προσκεκλημένους όπως οι Ken Paves, Marc Anthony και Dave Gardner εκτός από την Longoria.

Η μικρή φασιονίστα Harper έδειξε την αίσθηση του στυλ της για ακόμα μια φορά, αφού η μητέρα της Victoria αποκάλυψε ότι σχεδίασε η ίδια το Bonpoint φόρεμα για την ιδιαίτερη περίσταση.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below