Κοιτάζοντας απλά το Instagram feed της, καταλαβαίνεις ότι η Iris Law είναι η απόλυτη έμπνευση, ακόμη και στην καραντίνα. Είναι απόλυτα λογική λοιπόν η επιλογή της ως το πρόσωπο της ολοκαίνουργιας καμπάνιας του οίκου Fendi.

Η κόρη του Jude Law και της Sadie Frost, η Iris, χτίζει το όνομά της στο μόντελινγκ με καμπάνιες υψηλού προφίλ για οίκους όπως οι Miu Miu και Burberry. Και τώρα ποζάρει με την εμβληματική τσάντα “Peekaboo” της Fendi.

«Από τότε που ήμουν μικρός, πάντα μου άρεσε η μόδα, οπότε ήρθε φυσικά το να έρθω πιο κοντά στον κόσμο της», είπε η Iris. «Νομίζω ότι η τσάντα Peekaboo είναι για κάποια με προσωπική και ευέλικτη αίσθηση του στυλ. ”

Στις φωτογραφίες, η Iris χαλαρώνει σε ένα άνετο δωμάτιο με φλοράλ ταπετσαρία και αγκαλιάζει μια σειρά από τσάντες Peekaboo με δερμάτινο πλέγμα σε ουδέτερες αποχρώσεις. Φοράει επίσης πολυτελή κομμάτια Fendi, όπως ένα πουλόβερ με παγιέτες και ένα αποδομημένο τζάκετι. Συμπληρώνει τις εμφανίσεις της μια μπορντό σκιά στα μάτια, glossy χείλη και λεία, λαμπερά μαλλιά, καθώς και με ένα ζευγάρι έντονα διάφανα σκουλαρίκια με το κλασικό “F”της Fendi .

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below