Την Πέμπτη το πρωί, η Leandra Medine Cohen επιβεβαίωσε ότι το Man Repeller, το website που ξεκίνησε το 2010 ως προσωπικό fashion blog, θα κλείσει. Αυτό ακολουθεί μετά από μια προηγούμενη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η Medine θα απομακρυνόταν από τα καθήκοντά της και ότι ο ιστότοπος θα μετονομαζόταν σε Repeller.

Αυτό το καλοκαίρι, τόσο η Leandra όσο και η επιχείρησή της – η οποία γιόρταζε το προσωπικό στυλ και την ανάμιξη high και low κομματιών – επικρίθηκαν δημοσίως από τους υπαλλήλους τους για ρατσιστική και ελιτίστικη συμπεριφορά. Ο ιστότοπος ξεκίνησε ξανά στις 9 Σεπτεμβρίου με ένα νέο σχέδιο, νέα ηγεσία και μια ανάρτηση με τίτλο “Παρατηρείτε κάτι διαφορετικό εδώ;” μιλώντας αισιόδοξα για «περισσότερες αλλαγές που θα έρθουν». Το Repeller συνέχισε να δημοσιεύει έως τις 19 Οκτωβρίου, αλλά σε μια ομαδική κλήση Zoom τη Δευτέρα, οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι το μέσο θα κλείσει.

«Επιβεβαιώνω ότι το Repeller, πρώην Man Repeller, τερματίζει τις δραστηριότητές του και προσφέρει στους υπαλλήλους αποζημιώσεις», δήλωσε η Medine. «Η εταιρεία έχει αυτοχρηματοδοτηθεί από τις δραστηριότητές της από την έναρξή της πριν από δέκα χρόνια ως προσωπικό blog αλλά λόγω οικονομικών περιορισμών, δεν είμαστε πλέον σε θέση να διατηρήσουμε την επιχείρηση.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below