Η Lady Kitty Spencer απολαμβάνει τις ιταλικές διακοπές της στο Κάπρι. Το μοντέλο, που είναι κόρη του αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Έρλ Σπένσερ, απολαμβάνει τον ήλιο στο νησί και φρόντισε να δείξει την αγάπη της για αυτό με την τελευταία της εμφάνιση.

Δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την εντυπωσιακή τοποθεσία όπου έπαιρνε το πρωινό της, η Kitty φορούσε μια μαρινιέρα με τη δήλωση: «J’Adior Capri».

View this post on Instagram

Buongiorno ☀️🥐🍒

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Η γκάμα «J’Adior» του γαλλικού οίκου περιλαμβάνει τα πάντα, από παπούτσια έως κοσμήματα και ρούχα, με πολλά απο αυτά να στηρίζουν κομψά hotspots σε όλο τον κόσμο.

Ενώ η Kitty επέλεξε το αγαπημένο της Capri, υπάρχουν επίσης κομμάτια για την Ibiza, το St Tropez το Monaco αλλά και τη Μύκονο.

Φυσικά, ο οικος μόδας μπορεί να διατηρεί ειδικές σχέσεις με την Kitty, καθώς η θεία της ήταν πολύ πιστή σε αυτόν. Η θρυλική τσάντα Lady Dior της πριγκίπισσας Diana έγινε συνώνυμη μαζί της αφού η ίδια ερωτεύτηκε το σχέδιο και την παράγγειλε σε κάθε στυλ -έτσι πήρε και το όνομά της το 1996.

Σήμερα, η τσάντα Lady Dior εξακολουθεί να αποτελεί βασικό στοιχείο του οίκου και έρχεται σε μια σειρά από διαφορετικά μεγέθη και χρώματα ενώ η Kitty έχει εμφανιστεί στο παρελθόν κρατώντας μια όμορφη μεταλλική έκδοσή της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below