Παρά τους ταχύτατους ρυθμούς του κύκλου των τάσεων, η μόδα της δεκαετίας του ’90 έχει αντέξει στο χρόνο. Τα σχέδια της εποχής μοιαζουν τόσο διαχρονικά, εν μέρει λόγω των μοντέρνων icons που τα φορούσαν αρχικά – δηλαδή το πλήθος των «Supers» της δεκαετίας του 1990 που άλλαξαν την πορεία της ιστορίας της μόδας με το ανεπιτήδευτο στυλ τους.

Μία από αυτές ήταν φυσικά και η Kate Moss της οποίας η κληρονομιά ζει μέσα από την 18χρονη κόρη της, η οποία εξελίσσεται σε ένα ανερχόμενο supermodel.

Το νεαρό μοντέλο αυτή τη στιγμή κάνει διακοπές στην Ίμπιζα και το Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε με ένα ρούχο που έμοιαζε σα να βγήκε από την γκαρνταρόμπα της μητέρας της. Η Lila Moss φορούσε ένα μίνι φόρεμα σε ροζ χρώμα, το οποίο, όπως θα σου πει με χαρά κάθε λάτρης της ιστορίας της μόδας εκεί έξω, ήταν μια εμφάνιση που υπερασπίστηκε ιδιαίτερα η μητέρα της στο παρελθόν.

Getty Images

Η προσέγγισή της στο styling του δημοφιλούς φορέματος δεκαετίας του ’90 ταίριαζε επίσης με τη μόδα της εποχής, καθώς βασίστηκε σε μια μινιμαλιστική και εκλεπτυσμένη φόρμουλα. Με το ντελικάτο ρούχο, η νεαρή Moss φορούσε φλατ σανδάλια με T-strap και συμπλήρωσε το look με μια τσάντα ώμου σε σχήμα μισοφέγγαρου. Τα κοσμήματά της ήταν επίσης διακριτικά- ένα λεπτό χρυσό κολιέ στο λαιμό κι ένα ζευγάρι κρίκοι από ροζ χρυσό πρόθεσαν μια λεπτή αλλά αισθητή δόση λάμψης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below