Σε περίπτωση που μετρήσατε τα τέσσερα παραδοσιακά στοιχεία της νυφικής εμφάνισης της Meghan Markle θα σημειώσατε σαν κάτι παλιό- ένα ζευγάρι Cartier σκουλαρίκια που έχει φορέσει στο παρελθόν, σαν κάτι ολοκαίνουριο- το Givenchy Haute Couture φόρεμα με το πεντάμετρο πέπλο του και ως κάτι δανεικό – την Diamond Bandeau τιάρα της Βασίλισσας Μαρίας που της παραχωρήθηκε για την μεγάλη ημέρα. Αλλά πού ήταν το μπλε χρώμα;

Αργότερα μετά το γάμο καθώς ο νέος δούκας και η δούκισσα του Sussex έφυγαν από το κάστρο Windsor για να συνεχίσουν τη βραδιά τους στο Frogmore House, απαντήθηκε και αυτό το ερώτημα. Η νέα δούκισσα φορούσε ένα μεγάλο γαλάζιο κοκτέιλ δαχτυλίδι στο δεξί της χέρι, που ταίριαζε με τις γαλάζιες σόλες των λευκών Aquazurra παπουτσιών της.

Οι παρατηρητές του γάμου επεσήμαναν γρήγορα ότι έμοιαζε με το aquamarine δαχτυλίδι που ανήκε στην η μητέρα του γαμπρού, την πριγκίπισσα Νταιάνα. Αργότερα, ο κατασκευαστής του οίκου κοσμημάτων Asprey επιβεβαίωσε ότι ήταν πράγματι το δαχτυλίδι που σχεδιάστηκε το 1997 για εκείνη και ο δούκας το έδωσε στη νέα του νύφη ως γαμήλιο δώρο.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φωτογραφήθηκε με το δαχτυλίδι σε ιδιωτική προβολή της δημοπρασίας του οίκου Christie για τα φορέματά της το 1997. Σε αντίθεση με την Meghan Markle, που το φόρεσε σκέτο, η Νταϊάνα το φορούσε ανάμεσα σε έξι σειρές μαργαριταριών.

Μπορείς να δεις τη φωτογραφία πατώντας εδώ

Αυτό το δώρο είναι ένας ακόμα τρόπος για τον Δούκα να τιμήσει τη μητέρα του στις εορταστικές εκδηλώσεις του ζευγαριού αφού το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle διαθέτει δύο διαμάντια που προέρχονταν από κοσμήματα που ανήκαν στη Νταϊάνα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below